Protegim les teves creacions intel·lectuals i els teus drets com a autor

Encara que el plagi sempre ha existit, amb l’auge d’Internet i de les noves tecnologies aquesta i altres pràctiques fraudulentes s’han estès i han arribat a sectors tan diversos com la música, el cinema, la literatura, l’arquitectura, l’art o els programes informàtics.

Per aquest motiu és tan és necessari protegir les teves obres fins i tot abans que aquestes s’hagin materialitzat i, en el cas que els teus drets com a autor es vegin amenaçats, actuar a temps i amb coneixement de causa.

A Garreta i Associats som experts en propietat intel·lectual i t’oferim assessorament, defensa i representació legal perquè les teves creacions intel·lectuals i els teus interessos estiguin protegits en tot moment.

Propietat intel·lectual
PROPIETAT INTEL·LECTUAL
La millor forma de salvaguardar les teves creacions intel·lectuals és provar que ets el seu autor o titular. Per a fer-ho, serà necessari registrar els teus guions, programes informàtics, plans, llibres o composicions musicals al Registre de la Propietat Intel·lectual i fer-ho aportant una documentació determinada en uns terminis concrets.

A Garreta i Associat ens encarreguem de tots els tràmits necessaris perquè el teu nom o el de la teva empresa figuri com el d’autor de la teva creació.

Els professionals de Garreta i Associats estem especialitzats en protecció i defensa d’intangibles, tant en la seva fase inicial -quan les teves creacions encara no estan registrades- com en la seva fase final –quan ja estan registrades i s’ha sofert alguna violació de la propietat intel·lectual-.

Aquesta experiència ens permet guiar-te en tot moment i elaborar la millor estratègia per a protegir les teves creacions intel·lectuals i els teus drets com a autor. T’assessorem sobre els tràmits a realitzar davant entitats de gestió com l’AGEDI, l’AIE, l’AISGE, el CEDRO, la DAMA, l’EGEDA, l’SGAE o la VEGAP i sobre uns altres com l’elaboració de contractes de cessió i explotació de dret de propietat intel·lectual.

A Garreta i Associats t’oferim representació legal a qualsevol lloc del món perquè les teves creacions intel·lectuals i els teus drets com a autor o titular estiguin protegits en tot moment.
CONTACTA AMB NOSALTRES    Accepto l'enviament de comunicacions comercials

    SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER

    Et mantindrem al dia de les últimes novetats sobre la propietat industrial