La millor forma de salvaguardar les teves creacions és protegir-les legalment

A una societat tan global i complexa com la nostra, protegir la integritat de les teves idees i projectes és clau. Ho és per a preservar la identitat del teu negoci, però també els recursos econòmics i intel·lectuals que la teva empresa ha invertit al camp de la Recerca, el Desenvolupament i la Innovació.

Una de les millors formes de fer-ho és mitjançant la possessió d’una Patent, un Model d’Utilitat o un Disseny Industrial. Tres títols que atorguen al seu propietari el dret exclusiu a explotar aquesta invenció, utilitzar-la i a prohibir el seu ús a tercers sense el seu consentiment.

El nostre equip de professionals s’encarrega de realitzar els tràmits necessaris per a aconseguir aquestes concessions i, d’aquesta forma, que les teves creacions i interessos no es vegin amenaçats ni a l’estat espanyol ni a un altre lloc del món.

A més analitza detalladament tota la informació i revisa antecedents perquè, abans de materialitzar les teves idees, puguis conèixer la seva viabilitat, les millors estratègies a seguir i els diferents requisits i obstacles als quals et puguis enfrontar.

Patents, models d'utilitats i disseny industrials
PATENTS, MODELS D’UTILITATS I DISSENY INDUSTRIALS
Perquè un projecte tingui cabuda a un mercat competitiu i globalitzat com l’actual, no només ha de ser innovador. També, ha de ser factible i comportar un benefici econòmic per a la teva empresa i per a aquelles entitats que li donen suport.

A Garreta i Associats recopilem, revisem i analitzem detalladament tota la informació necessària per a determinar la seva viabilitat i evitar que el projecte suposi un risc econòmic per al teu negoci i per a futurs inversors.

De la mateixa forma que és necessari establir la viabilitat d’una invenció, també ho és determinar la seva autenticitat. Per a això, és imprescindible realitzar una cerca d’antecedents, és a dir, una recerca que té com a objectiu esbrinar que aquesta Patent, Model d’Utilitat o Disseny Industrial està lliure.

Realitzar aquest tràmit és clau si volem evitar situacions legals adverses. A Garreta i Associats assumim aquesta tasca per a garantir que la teva empresa compleixi la llei en tot moment.

Una vegada determinada la viabilitat i autenticitat de la invenció, cal sol·licitar la Patent, Model d’Utilitat o Disseny Industrial. Per a fer-ho, cal complir uns terminis determinats i, també, presentar uns documents concrets.

Els professionals de Garreta i Associats, com a experts en propietat industrial i intel·lectual, ens encarreguem tant de la redacció d’aquesta sol·licitud com de la realització tots els tràmits necessaris per a aconseguir la seva concessió. No importa en quin lloc del món hàgim de fer-ho, disposem dels recursos humans i estructurals necessaris per a abordar amb èxit aquesta tasca.

Algun projecte atempta contra els drets de propietat industrial de la teva creació? Elaborem un informe sobre infracció d’invencions amb la finalitat de defensar els teus interessos i sol·licitar una recompensa per danys i perjudicis a tercers.

Abans de sol·licitar una Patent, Model d’Utilitat o Disseny Industrial, és important saber quina és la millor estratègia a seguir per a protegir els teus drets com a autor de la invenció i els de la teva creació.

Els professionals de Garreta i Associats t’assessorem i guiem per a aconseguir aquest objectiu a qualsevol lloc del món.

Malgrat que la teva invenció hauria de tenir protecció a qualsevol lloc del món, de moment no existeix una Patent, Model d’Utilitat o Disseny Industrial universal, que tingui abast internacional. Per aquest motiu s’ha de sol·licitar i tramitar la seva concessió en aquells països on es vulgui protegir i garantir la seva integritat.

A Garreta i Associats, a més d’encarregar-nos de realitzar tots els tràmits necessaris per a la seva validació i defensa, ho fem de la traducció de tota la documentació necessària per a obtenir-la.

A Garreta i Associats no només defensem la teva sol·licitud de Patent, Model d’Utilitat o Disseny Industrial davant oposicions, recursos i accions de nul·litat o caducitat presentades per tercers. També ens encarreguem de protegir els teus drets com a titular, una vegada aquesta t’ha estat concedida.

Per a això, rastregem qualsevol creació que pugui suposar un risc o lesió per al teu negoci i defensem els teus interessos i els de la teva invenció tant dins de l’estat espanyol com fora.

CONTACTA AMB NOSALTRES    Accepto l'enviament de comunicacions comercials

    SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER

    Et mantindrem al dia de les últimes novetats sobre la propietat industrial