GARRETA & ASSOCIATS

El nostre equip de professionals
és la base del nostre èxit

La singularitat de Garreta i Associats resideix en el nostre equip humà: advocats, agents de la propietat industrial, dissenyadors o enginyers que t’assessoraran en tot moment i protegiran els interessos de la teva marca i el teu negoci tant dins com fora de l’estat espanyol. Experts en contínua formació per a adaptar-se a una societat en continua transformació i oferir-te els millors resultats.

0+
Clients satisfets
0+
Casos d’èxit
0+
Països amb presència

Propietat industrial i intel·lectual, a Nivell internacional amb clients a tot el món

PERQUÈ CONTRACTAR-NOS

Més de 40 anys
d’experiència

Fundada per Antoni Garreta Olivella i Jordi Garreta Taxonera, Garreta i Associats fa més de quatre dècades que es dedica a la defensa de la Propietat Intel·lectual i Industrial. Actualment, ho fa sota la direcció de l’advocada i agent espanyola de la propietat industrial, Elisabet Torner Lasalle, i de l’agent espanyola de la propietat industrial, biòloga i especialista en serveis estrangers, Núria Torner Lasalle.

Presència nacional
i internacional

Amb l’objectiu d’oferir-te el millor servei, a Garreta i Associats comptem amb una oficina a la ciutat de Barcelona i amb una altra a Madrid capital. A més d’aquestes dues delegacions, disposem d’una àmplia xarxa de corresponsals experts en propietat industrial i intel·lectual a tot el planeta. A un món tan globalitzat com aquest, tenir presència internacional és indispensable.

Representació
institucional

A més de l’opinió dels clients, la millor carta de presentació d’una empresa són les institucions i entitats de les quals forma part. A Garreta i Associats disposem de representació a l’Oficina Espanyola de Patents i Marques (OEPM), al European Union Intellectual Property Office (EUIPO), de l’Oficina de Patents Europea (EPO) i a l’Organisation Mondiale de la Propiété Intellectuelle (OMPI).

EL NOSTRE EQUIP

Elisabet Torner
Lasalle

Advocada, Agent de la Propietat Industrial, Legal Practicioner davant l’Oficina de Patents Europea i Agent de Dibuixos, Models i Marques de la Unió Europea. Compta amb més de 30 anys d’experiència en en propietat industrial i intel·lectual. Directora i responsable del departament Legal.

elisabet@garretaiassociats.com

Núria Torner
Lasalle

Biòloga, Agent de la Propietat Industrial i Agent de Dibuixos, Models i Marques de la Unió Europea, amb més de 30 anys d’experiència en propietat industrial. Responsable del departament Internacional.

nuria@garretaiassociats.com

Elena Garcia
Cera

Llicenciada en Historia del dret, amb més de 20 anys d’experiència en propietat industrial. Responsable del departament de marques espanyoles y de la Unió Europea.

elenag@garretaiassociats.com

Tània Pi
Grau

Llicenciada en Investigació Privada, Llicenciada en Criminologia i Graduada en Dret. Responsable jurídic del departament Internacional i de la Unió Europea.

tania@garretaiassociats.com

Jordi Mateu
Torner

Tècnic en gestió administrativa. Responsable del departament de comptabilitat.

jordi@garretaiassociats.com

TORNER JUNCOSA I ASSOCIATS

Jaume Juncosa
Miró

Agente de patentes Europeas.
Ingeniero técnico.
Diplomado en patentes españolas y europeas por la Universidad de Barcelona.
Diplomado en litigio de patentes en Europa por la universidad de Estrasburgo.
Experto en propiedad industrial y documentalista.

Jordi Riba
Romeva

Ingeniero técnico mecánico y responsable del departamento técnico.

Margalida Seguí

Ingeniera biomèdica e Ingeniera técnica de telecomunicaciones

Jordi Rosell

Ingeniero técnico textil

Jordi Riba
Galí

Arquitecto Superior

Nuria Torner

Bióloga, Departamento Internacional

QUÉ OPINEN DE NOSALTRES

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce sed arcu velit. Nam suscipit, tellus ac sagittis malesuada, neque orci interdum nulla, eget venenatis lacus odio quis justo.

NAME 1, COMPANY 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce sed arcu velit. Nam suscipit, tellus ac sagittis malesuada, neque orci interdum nulla, eget venenatis lacus odio quis justo.

NAME 2, COMPANY 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce sed arcu velit. Nam suscipit, tellus ac sagittis malesuada, neque orci interdum nulla, eget venenatis lacus odio quis justo.

NAME 3, COMPANY 3
CONTACTA AMB NOSALTRES    Accepto l'enviament de comunicacions comercials

    SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER

    Et mantindrem al dia de les últimes novetats sobre la propietat industrial