GARRETA & ASSOCIATS

El nostre equip de professionals
és la base del nostre èxit

La singularitat de Garreta i Associats resideix en el nostre equip humà: advocats, agents de la propietat industrial, dissenyadors o enginyers que t’assessoraran en tot moment i protegiran els interessos de la teva marca i el teu negoci tant dins com fora de l’estat espanyol. Experts en contínua formació per a adaptar-se a una societat en continua transformació i oferir-te els millors resultats.

0+
Clients satisfets
0+
Casos d’èxit
0+
Països amb presència

Propietat industrial i intel·lectual, a Nivell internacional amb clients a tot el món

PERQUÈ CONTRACTAR-NOS

Més de 50 anys
d’experiència

Fundada per Antoni Garreta Olivella i Jordi Garreta Taxonera, Garreta i Associats fa més de cinc dècades que es dedica a la defensa de la Propietat Intel·lectual i Industrial. Actualment, ho fa sota la direcció de l’advocada i agent espanyola de la propietat industrial, Elisabet Torner Lasalle, i de l’agent espanyola de la propietat industrial, biòloga i especialista en serveis estrangers, Núria Torner Lasalle.

Presència nacional
i internacional

Amb l’objectiu d’oferir-te el millor servei, a Garreta i Associats comptem amb una oficina a la ciutat de Barcelona i amb una altra a Madrid capital. A més d’aquestes dues delegacions, disposem d’una àmplia xarxa de corresponsals experts en propietat industrial i intel·lectual a tot el planeta. A un món tan globalitzat com aquest, tenir presència internacional és indispensable.

Representació
institucional

A més de l’opinió dels clients, la millor carta de presentació d’una empresa són les institucions i entitats de les quals forma part. A Garreta i Associats disposem de representació a l’Oficina Espanyola de Patents i Marques (OEPM), al European Union Intellectual Property Office (EUIPO), de l’Oficina de Patents Europea (EPO) i a l’Organisation Mondiale de la Propiété Intellectuelle (OMPI).

EL NOSTRE EQUIP

Elisabet Torner
Lasalle

Advocada, Agent de la Propietat Industrial, Legal Practicioner davant l’Oficina de Patents Europea i Agent de Dibuixos, Models i Marques de la Unió Europea. Compta amb més de 30 anys d’experiència en en propietat industrial i intel·lectual. Directora i responsable del departament Legal.

elisabet@garretaiassociats.com

Núria Torner
Lasalle

Biòloga, Agent de la Propietat Industrial i Agent de Dibuixos, Models i Marques de la Unió Europea, amb més de 30 anys d’experiència en propietat industrial. Responsable del departament Internacional.

nuria@garretaiassociats.com

Elena Garcia
Cera

Llicenciada en Historia de l’art, amb més de 20 anys d’experiència en propietat industrial. Responsable del departament de marques espanyoles i de la Unió Europea.

elenag@garretaiassociats.com

Tània Pi
Grau

Llicenciada en Investigació Privada, Llicenciada en Criminologia i Graduada en Dret. Responsable jurídic del departament Internacional i de la Unió Europea.

tania@garretaiassociats.com

Jordi Mateu
Torner

Tècnic en gestió administrativa. Responsable del departament de comptabilitat.

jordi@garretaiassociats.com

TORNER JUNCOSA I ASSOCIATS

Jaume Juncosa
Miró

Agent Europeu de patents.
Enginyer tècnic.
Diplomat en patents espanyoles i europees per la Universitat de Barcelona.
Diplomat en litigi de patents a Europa per la universitat d’Estrasburg.

Margalida Seguí

Enginyera biomèdica i Enginyera tècnica de telecomunicacions. Agent Europea

Jordi Riba
Galí

Arquitecte Superior i agent Europeu

CONTACTA AMB NOSALTRES    Accepto l'enviament de comunicacions comercials

    SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER

    Et mantindrem al dia de les últimes novetats sobre la propietat industrial