La teva marca et distingeix de la resta. La cuidem

La teva marca, el teu nom comercial o el teu domini serveix per a identificar i diferenciar als teus productes, als teus serveis, a la teva empresa o a la teva adreça d’Internet de la resta. Per això, és tan important cuidar-los i evitar que s’apropiïn o facin un ús indegut d’ells.

A Garreta i Associats, com a experts en propietat industrial i intel·lectual, t’ajudem a triar el nom que s’adeqüi millor al teu negoci i el protegim i defensem tant dins com fora de l’estat espanyol.

Marques, noms comercials i dominis
MARQUES, NOMS COMERCIALS I DOMINIS
Triar la teva marca, nom comercial o domini no és tasca fàcil. Per a fer-ho, és necessari tenir en compte des del sector al qual pertany la teva empresa fins al seu grau d’internacionalització. A més, és imprescindible assegurar-se que la nomenclatura triada no s’assembli o sigui propietat d’una altra entitat

Els professionals de Garreta i Associats realitzem una recerca profunda i elaborem un informe amb aquells noms que s’adeqüen millor a la teva empresa, productes, serveis o domini.

És tan important triar correctament una marca, nom comercial o domini com registrar-ho una vegada ha estat triat. Només així evitaràs que altres empreses puguin identificar-se sota la mateixa nomenclatura que tu o, per contra, defensar-te en cas d’apropiació indeguda.

A Garreta i Associats elaborem una estratègia de registre tenint en compte aspectes com l’àmbit en el qual treballa la teva empresa i la seva àrea d’interès i, d’acord amb això, efectuem els tràmits necessaris per a inscriure la teva marca, nom comercial o domini a Espanya, la Unió Europea o altres països del món.

En cas d’apropiació indeguda de la teva marca, nom comercial o domini o de qualsevol altre tipus d’infracció, el més important és actuar a temps i amb coneixement de causa.

Com a especialistes en propietat industrial i intel·lectual, disposem de l’experiència i recursos necessaris per a protegir la teva identitat en qualsevol lloc del món.

CONTACTA AMB NOSALTRES    Accepto l'enviament de comunicacions comercials

    SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER

    Et mantindrem al dia de les últimes novetats sobre la propietat industrial